Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), Baie Lazare/Anse Soliel, Mahe, Σεϋχέλλες, Baie Lazare

Πώληση - Cod. 37568

  • Τύπος: Άλλο (Αγροτεμάχια)
  • Περιοχή: 5940 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Σκαρφαλωμένο στην κορυφή του ψηλότερου υψώματος στην περιοχή που προσφέρει ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στον Ινδικό Ωκεανό και τις παραλίες λευκής άμμου Baie Lazare και Anse Gouvernment, πάρτε το ζεστό αεράκι του ωκεανού καθώς σκεφτείτε το σχεδιασμό των ιδιωτικών εξοχικών σας εξοχικών ή τουριστικών διακοπών θεαματική έκταση 1,6 στρεμμάτων (5940 τετραγωνικών μέτρων) σχετικά επίπεδη γη ιδανική για οποιαδήποτε ανάπτυξη.

Τοποθετημένο σε ένα παρθένο, ανέγγιχτο μέρος του περιζήτητου SW Mahe, αυτό το ξενοδοχείο απέχει μόλις 130μ. Με τα πόδια από τις μαλακές παραλίες του Baie Lazare και ένα γραφικό 2χλμ με τα πόδια από τις παγκοσμίου φήμης παραλίες και τα τυρκουάζ νερά του Anse Petite! Μια πληθώρα από εστιατόρια σας περιμένουν σε όλα μέσα σε 2,3χλμ.

Αφήστε λοιπόν τον προβληματισμένο κόσμο πίσω και ανανεώστε την ψυχή σας σε αυτή την απομονωμένη και πολύ ιδιωτική ιδιοκτησία. Το βουκολικό σκηνικό θα βάλει αμέσως το μυαλό και το σώμα σας άνετα. Αυτή είναι η ζωή που πρέπει να οδηγήσετε.

Το αγροτεμάχιο # 1 εκτείνεται σε ένα γενικό 3925 τετραγωνικών μέτρων (0,39 εκτάρια) και έχει δικαίωμα πρόσβασης στον πλησιέστερο δρόμο κάτω από το λόφο. Οι προβολές από αυτό το αγροτεμάχιο είναι εκπληκτικές και προσφέρουν σχεδόν 180 βαθμούς πανοραμική θέα στον ωκεανό. Το αγροτεμάχιο # 2 αντισταθμίζει το αγροτεμάχιο 1 προς τα ανατολικά και καλύπτει 2015 τετραγωνικά μέτρα (0,20 εκτάρια) και προσφέρει εξίσου εντυπωσιακή θέα στον Δυτικό Ινδικό Ωκεανό και τις όμορφες παραλίες του Baie Lazare. Μαζί αυτά τα παρακείμενα αγροτεμάχια παρέχουν άφθονο έδαφος για να χτίσετε την ιδανική ιδιωτική περιουσία σας ή ομάδα παραθεριστικών βιλών.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB